10è aniversari del centre maternoinfantil de Muketuri

Aquest mes de juny, el centre maternoinfantil de Muketuri ha celebrat el seu desè aniversari. El centre va ser inaugurat el 25 de maig de 2008 per membres de la comunitat missionera de San Pablo Apóstol (MCSPA) que havien arribat a Muketuri l’any anterior. A partir de l’estiu de 2011, AFNE va començar a col·laborar en el finançament del funcionament del centre, que actualment acull uns 380 nens i nenes d’entre 4 i 6 anys.

En els deu anys de funcionament, uns 1.360 nens i nenes han rebut educació preescolar i una alimentació sana i nutritiva que els ajuda a créixer sans i forts. A més, durant aquests anys s’han construït pous i horts en 9 poblats, unitats nutricionals en 2 poblats, dues preses de recollida d’aigua de la pluja, una aula d’educació especial per a infants discapacitats i s’ha donat atenció a infants desnodrits, bessons i orfes.

Des d’AFNE estem molt contents de poder col·laborar en el manteniment i en el desenvolupament del centre on els nens i nenes reben educació preescolar i dos àpats diaris, a més d’atenció mèdica.

En aquest enllaç podeu veure amb més detall com va anar la festa de celebració, organitzada per les famílies del centre i en la que els nens i nenes van tenir molt de protagonisme:

http://mcspa.org/es/index.php/2018/06/09/10o-aniversario-del-centro-materno-infantil-san-jose-en-muketuri-etiopia/

 

 

Des d’AFNE volem agrair a tots els nostres socis i col·laboradors la seva implicació per poder dur a terme projectes tan bonics i il·lusionants com aquest. Sense el vostre suport no seria possible. Moltes gràcies!