Trobada primavera 2015

Diumenge 19 d’abril vam fer una nova trobada d’AFNE. Des de la junta hem reprès aquesta activitat perquè creiem que és important que les famílies, els infants i joves tinguin espais per conèixer-se, conviure i compartir experiències.


La cinquantena de persones (algunes no sòcies d’AFNE, de moment!) anaven arribant de mica en mica. Ens vam trobar a l’alberg Els Caus de Mura (Bages) i vam fer una excursió fins al Gorg del Pare i els Caus de la riera de Nespres. El temps ens va deixar gaudir del paisatge. Amb la gana feta, vam dinar tots junts a l’alberg i després vam repassar algunes de les activitats d’AFNE, com la cursa solidària i el projecte de cooperació a Muketuri.
Després de compartir el berenar, ens vam acomiadar amb el regust d’haver passat un bon dia i d’haver-nos retrobat. I, sobretot, vam marxar amb ganes de repetir ben aviat una altra trobada. Per això, de cara a la tardor us proposarem una altra activitat. Estigueu ben atents!”