Projecció de fotos – Estiu a Etiòpia

 

Aquest estiu, l’Ennatu, la Banchi i el Tuatxo han viatjat junts a Etiòpia. Van ser adoptats el 2003, 2004 i el 2005, respectivament, i aquest era el tercer retorn per a l´Ennatu i la Banchi i el segon per al Tuatxo. Junts van tornar a visitar els pobles i ciutats més importants de les seves infàncies i també van passar uns dies col·laborant al centre materno-infanil de Muketuri (organitzant jocs i classes d´anglès per als nens i nenes).

Els tres compartiran les seves experiències a través d´una projecció de fotos i s’escoltarà la música més actual d’Addis Abeba.

  •  Divendres 21 de setembre
  •  18.00 h
  • Nivell Zero de la Fundació Suñol – Pg. de Gràcia, 98 (entrada per Rosselló 240)
  • Activitat gratuïta reservada exclusivament a adolescents entre 12 i 18 anys (sense adults!)