Colònies 2012

Què podríem dir de les primeres colònies d’estiu que hem organitzat?

Doncs, que han estat un ÈXIT ROTUND!!

Aquesta és l’opinió que hem recollit de les famílies que hi han participat. La dels nois i noies ja la sabíem de primera mà perquè hem vist com s’ho han passat de bé!

Això ens anima a considerar la conveniència d’instaurar les colònies d’estiu com una activitat anual i permanent. Un espai de convivència en plena natura on, a més de divertir-se, els nostres fills fan “feina”. Pensem que aquesta pot ser una de les activitats bàsiques proposades per AFNE a tots els seus associats. Queda clar també que els nois i noies podran portar els seus companys i amics encara que no siguin socis.

Volem sentir les vostres opinions pel que fa a les dates, però, ara per ara, pensem que ens agradaria repetir els mateixos dies: del 25 al 30 del mes de juny, quan ja s’han acabat les classes.

Pel que fa al format, considerem que va ser un encert programar algunes activitats al voltant de la cultura etíop. Va ser emocionant veure l’interès que va despertar la sessió de fotografies d’Etiòpia, la participació dels nois i les noies en les cançons i els balls, i us podem ben assegurar que no va quedar ni una engruna de les injeres que es van repartir! Volem destacar la bona dinàmica que es va generar quan els adolescents etíops, que ja són massa grans per participar a les colònies, van venir per ensenyar als altres a cantar, ballar, menjar injera i aprendre’n els ingredients en amhàric.

Com tot el que organitza AFNE en l’àmbit de la postadopció, les colònies tenen un objectiu que va més enllà del fet que els infants s’ho passin bé. Per això vam incloure també tallers amb professionals que els poden ajudar a fer la “feina” que els cal fer abans d’arribar a l’adolescència. Les colònies i altres iniciatives que us proposarem més endavant són espais pensats per fer tot això.

Esperem les vostres opinions i suggeriments per començar a preparar unes noves colònies que siguin encara millors que les d’enguany! Gràcies a tots els que hi heu col·laborat: ha valgut la pena!

Bon estiu a tothom.

Tessa Pont
Coordinadora de les colònies